Lägligt stopp i Beaune, Frankrike

I östra Frankrike, vid motorvägskorsningen A31/ A36/A6, ligger den lilla staden Beaune. Här finns en välskött kommunal campingplats med gångavstånd in till den sevärda Stadscamping i Beaunestadskärnan; läs mer om ett besök i Beaune här. Det här är ett populärt ställe att ta en paus på under resan till eller från södra Frankrike eller Spanien. Campingen, som heter Les Cent Vignes, är öppen mellan 15/3 och 31/10 och är lätt att komma till från motorvägen (47°02’16.9″N 4°50’19.8″E). Livsmedelsaffären LeClerc ligger precis vid avfarten om man behöver proviantera.

 

Annonser

Kommentera gärna här. Du kan vara anonym om du vill.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s