Tanka gasol i Frankrike

PumpenDet är smidigt att själv kunna tanka gasol på bensinmacken under resan. Det krävs att man har en fast monterad flaska. Under påskveckan 2016 tankade vi längs motorvägen i Frankrike till ett pris av 0.699 Euro per liter. Det blir cirka 6,50 SEK.

Annonser

3 reaktioner till “Tanka gasol i Frankrike

  1. Fast montera flaska är säkert det bästa! Vi reste i ett år med svenska tuber, och det var ju ganska krångligt. I Frankrike lyckades vi ändå köpa en fransk tub och en adapter och fick det att funka. I Spanien var det betydligt värre. Där lyckades vi inte ens köpa en tub eftersom alla vägrade sälja till oss (man behövde nåt slags tillstånd). Vi frös rejält i norra Spanien och fick skynda oss in i Portugal, där gasolfrågan gick att lösa 😉

    Gilla

  2. Ja, det är ett sjå med olika system för gasol i alla europeiska länder! Vi har nu båda flaskorna fast monterade i vårt gasolskåp för vi är så nöjda med hur smidigt det är att tanka.Tur att det är lättare i Portugal än Spanien!

    Gilla

Kommentera gärna här. Du kan vara anonym om du vill.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s