Cykla till Florens

Det finns en nyanlagd ställplats/camping i Florens förort. Camping Firenze ligger mellan floden Arno och en genomfartsled. Det är alltså lätt att ta sig dit med en husbil, men ganska mycket trafikljud under dagtid. GPS: 43°45’56.0″N 11°18’58.0″E. Det bästa är dock att det finns en cykelbana hela vägen in till centrala Florens. Det är cirka 4 km dit och man cyklar längs floden. Ett väldigt trevligt sätt att besöka Florens på! Strax efter det första brofästet från campingen ligger Trattoria Il Cigno med grillkött som specialitet – rekommenderas varmt!

CykelbanaFlorens

Annonser

Kommentera gärna här. Du kan vara anonym om du vill.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s