Tanka gasol i Italien

I Italien tillåter inte reglementet att man tankar gasol för hushållsbruk på bensinmacken  – både av tekniska och skattemässiga skäl. Om man har en extern anslutning till sin fastTankpistol Italien LPG monterade flaska – ett tanklock i husbilens vägg – kan det vara lättare för mackens personal att se mellan fingrarna och tanka flaskan. Det är nämligen vanligt att pumparna är bemannade, särskilt längs motorvägarna. Längs landsvägarna finns det större möjlighet att hitta GPL-mackar där man får tanka själv. Det är adaptern Dish man ska använda. Läs mer om att själv tanka gasol här.

Annonser

Kommentera gärna här. Du kan vara anonym om du vill.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s