Måste-med-i-husbilen-böcker

När man packar husbilen för en europaresa så försöker man spara in på så många kilon och gram som man bara kan. I vår husbil blir det väldigt lätt (!) alldeles för många tunga böcker. En lösning är förstås att ladda ned dem i datorn eller surfplattan. Det finns dock några Motormännens Upptäck Europa med bilundantag vad gäller reselitteratur; några av dem bara måste med i pappersversioner. Det ena är camping- och ställplatskatalogerna. Dem ska man kunna sitta och bläddra i, i lugn och ro och utan batteristress. Vi har valt att köpa tyskspråkiga ADAC, men ACSI och Bordatlas är också mycket Europa vägatlas från Motormännenpopulära. Det andra undantaget är Motormännens utmärkta Upptäck Europa med bil. Här får man basfakta för varje land och nu finns en ny utgåva som man kan klicka hem i Motormännens webbshop. Här kan man även passa på att köpa den tredje måstemed-boken, Motormännens kartbok Europa vägatlas för 2016. Den är tydlig i grafiken och har bra översiktskartor; för oss är den oundgänglig när vi planerar nästa dags resrutt. Om du inte är medlem i Motormännen är de billigare på Bokus.

Annonser

2 reaktioner till “Måste-med-i-husbilen-böcker

  1. Vi hade stor nytta av ”Upptäck Europa med bil” från Motormännen när vi reste runt Europa förra året. Varje gång vi kom in i ett nytt land kollade vi trafikregler, vad betalvägar heter och hur det funkar och vad gasol och diesel heter på det lokala språket. Superbra!

    Gilla

Kommentera gärna här. Du kan vara anonym om du vill.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s