Husbilsliv på YouTube

ytloggaNu har vi gått in i november och många har börjat ställa av sina husbilar. Som en tröst i höstmörkret kan man kura ned sig bland soffkuddarna och börja planera nästa säsong. På YouTube finns roliga och informativa videoklipp. Bredo Stabell filmar sina besök på ställplatser i Sverige och framförallt Danmark. Hela 445 videoklipp finns på kanalen. Husbilsmannen visar också ställplatser, men filmar även praktiska tips, till exempel hur man fixar disken och installerar chromecast till TVn. Proffsen Högberg Media tar oss med på en tur till Tyskland och en till Riksgränsen. De visar också hur man t.ex. kontrollerar gasolen och förbereder husbilen för vinterförvaring. Womoclick är en tysk kanal vars innehåll i stort liknar en husbilstidning. 143 videoklipp på ställplatser finns i nuläget.

Annonser

3 reaktioner till “Husbilsliv på YouTube

  1. Vad kul med filmer på ställplatserna 🙂 Vilket fantastiskt jobb de har lagt ner. Har bara kollat några klipp men ska fortsätta. 😉 Kanske något att ta efter när tid finns 😀

    Gilla

Kommentera gärna här. Du kan vara anonym om du vill.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s