Husbilar på resa just nu

Husbil i Beblenheim, Alsace

En tröst i höstmörket är att följa de lyckliga husbilsresenärer som är ute och reser i Europa. Via bloggarna får vi inspiration till nya resmål och sevärdheter. De bjuder på camping- och ställplatstips, lär oss om färdvägar och ger svar på allehanda praktiska frågor. Nu finns en länklista med husbilsbloggare som är på resa just nu. Du hittar länken i menyn till vänster – På rull just nu. De flesta befinner sig på den Iberiska halvön, eller är på väg dit. Till exempel är Inger´s blogg, Glada livsnjutare och Husbilslivet.se på rull i Portugal, Lennarts tankar har slagit läger i Fuzeta. Pensionärsvil(l)an och Knausen är på resande fot i Spanien, Bosse och Gerd och Mona och Charlie njuter i Benidorm. Berit och Sven-Åkes reseblogg befinner sig i Italien, men är gissningsvis förr eller senare på väg mot Camping Playa de Mazzaròn i Bolnuevo. Livets goda har precis startat från Sverige och kör just nu genom Tyskland på väg ned till värmen. Trevlig läsning!

Annonser

6 reaktioner till “Husbilar på resa just nu

  1. Ja visst är det kul att följa med på håll 😊 se lite sol på en blå himmel 😄
    En till som är iväg är Husbilen Helge, oxå i Spanien
    Tack för din sammanställning, toppen 👍🏻😊

    Liked by 1 person

Kommentera gärna här. Du kan vara anonym om du vill.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s