Uppdaterad ”På rull”-lista

gibraltarsundListan på husbilsbloggare som är ute på resa är nu uppdaterad. Du hittar den i menyn till vänster under rubriken På rull just nu. Flera övervintrare på spanska solkusten har parkerat sina husbilar och flugit hem till Sverige för julfirande; Pensionärsvillan, Kjell och Solveig, samt Husbilen Helge lämnar därför listan tillfälligt och tillönskas en God Jul. En modig barnfamilj har tillkommit, de kör jeep från Malmö till Sydafrika. Följ deras spännande resa på Familjen Markens äventyr. Passa också på att titta in på Husbilsresan som har farit över Gibraltar sund till Marocko, här hittar du många fina foton. Saknar du någon blogg? Lämna en kommentar!

Annonser

2 reaktioner till “Uppdaterad ”På rull”-lista

Kommentera gärna här. Du kan vara anonym om du vill.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s