Husbilsliv på Instagram

cyklisterDet blir fler och fler husbilsresenärer som använder Instagram. I appen skapar man ett personligt konto och delar sina foton med endast en kort bildtext. Det går alltså snabbt husbilslivoch lätt att dela husbilsvardagen. Vi följer t.ex. @hape59, @dessssaans och @hymerlife. Eftersom det är bilden som talar kan man även följa personer vars språk man inte hajar så bra. Vi gillar @ermanno238, @viajandocongol och @hymercarrera. Några husbilsbloggare använder instagram som komplement, t.ex. AELs tankar om livet  (@husbil33), Livets goda  (@livetsgoda_imelda) och FREEDOMtravel (@freedomtravelnews). På rull just nu i södra Spanien är Husbilen GILA och deras resa kan man följa på instagramkontot @ingalillgustafsson.

Annonser

5 reaktioner till “Husbilsliv på Instagram

Kommentera gärna här. Du kan vara anonym om du vill.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s