På rull i midsommargrönska

El Alcázar de los Reyes Cristianos

El Alcázar de los Reyes Cristianos, Cordoba i Spanien

Nu grönskar det så vackert i Sverige! Efter en härligt solig dag i södra Halland väntar vi nu på det traditionsenliga midsommarregnet. Förhoppningsvis har det dragit förbi när det är dags att tända grillen…..
Vi firar alltså midsommar hemmavid men det är många husbilsbloggare som är ute och rullar i sina husbilar nu. Våra husbilsresor firar midsommar i Skärhamn och Nizze med familj i Nora. Njuter av betydligt varmare klimat gör Husbil Kors & Tvärs i Spanien, samt Vackra lilla vardag i Bosnien & Hercegovina. Birgitta och Matts Torebring har äntligen fått hämta sin nya fina husbil och firar med en resa till Öland. Freedomtravel har precis påbörjat en resa till Polen och Tjeckien; hit har vi ännu inte rest med husbilen så det ska bli spännande att följa. Som ni förstår är På rull-listan uppdaterad och vi önskar er alla en trevlig midsommar!

Los Jardines del Alcázar

Los Jardines del Alcázar, Cordoba i Spanien

Annonser

2 reaktioner till “På rull i midsommargrönska

Kommentera gärna här. Du kan vara anonym om du vill.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s