Campingentré Alentejo

Nu har 2018 års campingguide från ACSI kommit ut. För oss som reser på lågsäsong är rabattkortet Camping Card guld värt. Läs mer här. Det finns nu tre olika ACSI-appar att köpa: ACSI Europa med alla anslutna campingar, CampingCard ACSI med de som tar emot rabattkortet, samt ACSI Great Little Campsites med 2050 ”små och mysiga” campingar. Här finns en jämförelse. Vår nya favorit efter höstens resa till Portugal är Camping Alentejo. Den ligger längs landsväg N18 strax utanför Estremoz och några mil från Èvora. Husbilsplatserna låg längs infarten framför det alldeles nybyggda servicehuset inklusive reception. Campingen passar utmärkt för en quickstop, men det finns flera fina utflyktsmål i det natursköna området så vårt tips är att stanna några dagar. Koordinaterna hit är 38°47’32.0″N 7°41’17.3″W.

Camping Alentejo reception