Knaus husbil – Återförsäljare

Hem / Knaus

Söker du efter en ny husbil till din nästa semesterresa? I vår guide kan du läsa mer om fyra proffsiga återförsäljare av Knaus husbil. Det finns många anledningar till varför du ska välja en husbil från Knaus – inte minst för det breda utbudet av exklusiva modeller. Ta del av vår lista på husbilsfirmor som erbjuder både stora, och små modeller i olika utföranden.

4 tips på återförsäljare av husbil från Knaus

Svårt att veta vilken återförsäljare du ska vända dig? En av de kanske viktigaste punkterna är att välja en seriös aktör med lång erfarenhet i branschen. Då kan du känna dig säker på att ditt husbilsköp blir både tryggt och säkert. I vår lista finner du tips på fyra duktiga aktörer som erbjuder husbil från Knaus.

Fri-Bo

Hos Fri-Bo finner du Knaus husbilar i flera olika årsmodeller och storlekar. Här finner du både halv- och helintregrerade modeller i exklusiv design. Fri-Bo är en erfaren återförsäljare av både husbilar och husvagnar. Med mer än 40 års erfarenhet inom branschen vet de vad som krävs för att ditt köp ska bli så tryggt som möjligt. På deras hemsida kan du enkelt filtrera fram en passande modell helt efter dina önskemål. Oavsett om du söker en stor, kompakt eller flexibel modell kan du garanterat hitta en passande variant i deras sortiment. Hitta din favorit i Fri-bos sortiment av Knaus husbilar!

Kom till Fri-bo

Kareby Husbil

Köp din Knaus husbil hos Kareby Husbilar. De är en husbilsleverantör på Västkusten med stor kunskap inom branschen. I deras sortiment finner du både begagnade och nya Knaus-modeller till salu. Här finns möjlighet till att hyra husbil vid behov. Vill du få hjälp att hitta rätt modell, hjälper deras engagerade personal till med rådgivning och tips. Kareby Husbil erbjuder inte bara försäljning och uthyrning av Knaus husbilar, du kan även sälja din egen husbil hit eller göra ett smidigt byte till en annan passande modell.

Kom till Kareby Husbil

Dags Husvagnscenter

Dags Husvagnscenter är ett familjeägt husvagnsföretag i Norrköping som erbjuder både husbilar och husvagnar till försäljning. I deras utbud hittar du en mängd olika modeller från märket Knaus – både i nyckick men även begagnade alternativ. Behöver du rådgivning i val av modell, hjälper de självklart till med tips och råd på vägen. Besök hemsidan och se nya och begagnade Knas husbilar deras lager.

Kom till Dags Husvagnscenter

Rips Husvagnar

Rips Husvagnar är en erfaren återförsäljare av Knaus husbilar och andra väletablerade husbilsmärken. I deras utbud finner du nya och begagnade husbilar till förmånliga priser. Oavsett om ni är en stor eller liten familj, har de flera storlekar och modeller i sitt lager. På deras hemsida kan du även hitta till deras webbutik. Här har du möjlighet att botanisera bland mängder av passande utrustning för camping- och friluftsliv.

Kom till Rips Husvagnar

Knaus husbil – Pris

Priset för en Knaus husbil i nyskick ligger från cirka 800 000 kr upp till 2 000 000 kronor. Kostnaden beror på en rad olika faktorer – så som modell, storlek, design med mera. Köper du en begagnad husbil från Knaus kommer du ofta undan med ett lägre pris, men å andra sidan undviker du onödiga reparationskostnader med en helt ny modell.

Fördelar med Knaus hubilar

Att köpa ny husbil är en stor investering som ska kännas helt rätt. Knaus husbilar är ett av världens ledande varumärken inom husbilar och husvagnar. Det innebär också att de uppfyller många av de behov som finns på marknaden – både när det gäller utseende och komfort. Läs om fler fördelar nedan.

  • Finns i flera olika modeller, både som halv- och helintegrerade
  • Håller hög kvalitet och design
  • Har många innovativa och praktiska funktioner
  • Utrustade med god komfort för både långa och korta resor
  • Lättviktsfordon utrustade med ledande teknik