Husbilsbloggar

Husbilen Ellen,  Mona och Charlie, Inger´s blogg och Husbil och resor är erfarna husbilsresenärer i Spanien och Portugal. Så även Berit och Bosse i södern och Pensionärsvil(l)an som dessutom rest i Marocko. Det har även Husbilen GILA gjort och man har också varit i Frankrike och Storbritannien.

Alltid på väg och Husbil Kors och Tvärs berättar om europaresor, husbilsliv och ger bra ställplatstips. Det gör även FREEDOMtravel som har kört nästan hela atlant- och medelhavskusten runt under en årslång resa. De har bland annat åkt färja med husbilen till Sicilien, Sardinien och Korsika. Även Livets goda har besökt Korsika, och med på europaresorna följer fina schäfern Räkan.

Övervintrar i Benidorm gör Kjell och Solveig, Vårt husbilsliv och Bosse och Gerd på camping El Raco. Jan och Marita finns söder om Alicante på camping La Marina. Bosse och Gerd har beskrivit en husbilsresa från Sverige till Spanien med tips på restauranger, campingar och ställplatser.

campingbolnuevo

Camping Playa de Mazarrón, Spanien

Curtans respektive Nizzes blogg kan man läsa om livet på camping Playa de Mazarrón i Bolnuevo. Nizze är en katt och han och hans hundkompis Anni får följa med på övervintringsresan till Spanien. Det får också dvärgpudeln Zacko i bloggen Evas egen och hunden Emser i Miras Mirakel. I det här inlägget skriver Mira om att ta med hunden på europaresan och här om vad man ska tänka på när man åker till England.

Våra husbilsresor i Sverige och Världen berättar bland mycket annat om en sommarresa till Kroatien och Italien. Pensionärsvil(l)an har tillbringat en vinter i Grekland och på Sicilien. Till Sicilien for också JoY tillsammans. AELs tankar om livet har firat en husbilssemester i Grekland, bl.a. på ön Korfu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camping Miramare under pinjeträden i Cervo, Italien

I fina Kabe-husbilar gör Vår husbilsblogg,  Matts Torebring och Lennarts tankar turer i Europa. Torebrings har bland annat besökt flera campingar i kedjan Les Castels.

Bloggen Husbilslivet.se har gjort flera resor i det fina campinglandet Tyskland. Hobby on the Road och Nos Revolvet – vi kommer att rulla har bl.a. besökt Frankrike och Finland. Ninni och Henrik i Vi och vår husbil utgår från hemmet på Åland och har bl.a. rest i Polen och Tyskland.

Adam och Sophie i Europe by Camper har också gjort en årslång resa men från Nordkap till Marocko. Här en direktlänk till deras tiotopplista för platser att besöka med husbil.

Portalerna Svenska resebloggar  och Bloggaromresor listar resebloggar för mer inspiration.

Annonser

7 reaktioner till “Husbilsbloggar

  1. Vilken toppenblogg! Hittade hit med hjälp av Pensionärsvil(l)an och hennes länk. Hit kommer jag fler gånger, måste ju gå igenom alla länkar 🙂 Tack för alla tips!

    Gilla

Kommentera gärna här. Du kan vara anonym om du vill.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s